SunHolidays.ro
Romana English

Despre noi

Sun Holidays este o agentie, care si-a propus sa va ofere doar servicii turistice de cea mai buna calitate. Pachetele turistice oferite de agentia noastra sint la nivelurile standardelor europene.

Tour-operator pe piata turistica a Greciei. Agentia foloseste mijloace de transport auto proprii, licentiate conform standardelor europene, structuri de cazare proprii si in locatie de gestiune, asistenta de specialitate la locul de destinatie, sistem de rezervari pentru bilete de avion pe orice destinatie, cu oricare din companiile aeriene dorite.

Oamenii de la Sun Holidays? Sunt speciali.

De ce? Pentru ca personalitatea si numele lor se confunda cu cel al firmei pe care o reprezinta cu mandrie. Indiferent de pozitia pe care o ocupa, de la actionari la secretara, fiecare in parte reprezinta o veriga importanta din lantul care se numeste “Firma”.

Serviciile oferite sunt la standarde deosebite:

Pachete de servicii pentru turismul organizat in insulele Greciei, cu plecari regulate, garantate.

Pachete de servicii pentru turismul individual la cerere, Rezervari in peste 400 de hoteluri din Grecia, Rezervari de bilete de avion pe orice destinatie, Pachete de servicii “fly & drive” si “all inclusive”.

Consultanta de specialitate.