SunHolidays.ro
Romana English

Artemis Hotel & Apartments ****

Stați în inima orașului Hersonissos

Una dintre alegerile noastre de top din Hersonissos.Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Artemis Apartments este un complex administrat de o familie, situat la doar 70 de metri de plajă și la 100 de metri de portul pitoresc Hersonissos. Se oferă Wi-Fi gratuit în tot complexul.

Toate apartamentele si camerel de la Artemis au Wi-Fi gratuit, living cu TV prin satelit, 2 balcoane și chicinetă dotată complet, cu frigider și aparat de cafea (numai la apartamente).

Puteți să savurați băuturi răcoritoare la bar sau pe terasa la soare de lângă piscina cu apă dulce.

Artemis Apartments se află la doar 100 de metri de strada pietonală principală, cu magazine și restaurante. Obiectivele turistice din apropiere includ renumitul palat minoic Malia, aflat la 5 km. Parcare publică gratuită este disponibilă chiar lângă hotel, iar un centru mare de convenții se află la 200 de metri. In apropiere (50m), este si un super market Carrefour, si magazinele.

Limenas Hersonissou (Centru) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, baruri și litoral.

Acesta este locul preferat de turiștii din Hersonissos, conform comentariilor independente.

Vorbim limba dumneavoastră!

Cele mai apreciate facilități:

  • WiFi gratuit inclus
  • Camere de familie
  • Transfer de la/la aeroport
  • Piscină în aer liber
  • Parcare gratuită
  • Camere pentru nefumători

Galerie foto

Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis Hotel Artemis