SunHolidays.ro
Romana English

Hoteluri Santorini

Complex Hotelier Iliada si Odysseas

Complexul hotelier Iliada si Odysseas este situat la 10 km de capitala insulei (Fira), la 7 km de port, si 11 km de la aeroport.

Acesta se afla la doar două minute de mers pe jos de la faimoasa plaja cu nisip negru vulcanic din Perivolos.

Hotelurile sunt decorate în conformitate cu arhitectura tradițională a insulei. Fiecare hotel dispune de piscina cu sezlonguri , cada cu hidromasaj în aer liber, bar la piscină și un TV de 60 inch, recepție, sală de mic dejun si gradina.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat (temperatură constantă), cutie valori, TV cu ecran plat, uscator de par, mini-frigider, baie cu duș si balcon sau terasa.

Micul dejun continental, foarte bogat, se ofera gratuit pentru oaspeții hotelurilor, în fiecare zi între orele 8:00 - 10:00, pentru a începe ziua cu energie si buna dispozitie.

La distanta de 2 minute de mers pe jos veți găsi restaurante, baruri, stație de autobuz, mini-market si parcare municipală gratuită.

Pentru clienti se ofera sezlonguri si umbrele pe plajă gratuit. Prosoape disponibile pentru piscină sau plajă se gasesc la recepție.

La recepție il veti intalni pe domnul Fotis si echipa sa, dispusa să vă servească în cel mai bun mod. Obtineti sprijin si informatii cu privire la o gamă largă de servicii cum ar fi închirieri de mașini, scutere, ATV-uri, excursii, transfer de la hotel, informații cu privire la traseele autobuzelor, servicii de infrumusetare cum ar fi manichiura, pedichiura, masaj etc. si orice informație aveti nevoie. Vă puteți adresa personalului hotelurilor în limba engleză, italiană sau spaniolă.

Check in se face la ora 14:00.

Check out se face la ora 11:00.

Programul recepției 8: 00-22: 00.

În cazul în care intenționați să sosiți în afara orelor de program, vă rugăm să contactati recepția prin e-mail cel puțin 24 de ore mai devreme.

Intervalul orar in care este dechisa piscina este 9:00 la 20:00.

WI-FI gratuit

Animalele domestice nu sint acceptate.